Totaalinstallateur

Wij richten ons op de installatietechnische dienstverlening in de woningbouw en utiliteit.

Kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen van gerenommeerde fabrikanten.

Kennis

Wij investeren in onze medewerkers, zodat zij over de juiste middelen en kennis beschikken.

Enthousiasme

We beschikken over een enthousiast team van goed opgeleide vakmensen in een compacte organisatie.

Wat we doen

Onze diensten

Domotica / Smart Home

Door middel van slimme apparatuur worden onze huizen en bedrijfspanden slimmer en duurzamer.

STEK-Certificering

Wij zijn in het bezit van een STEK-certificaat, dit certificaat is de basis van alle koeltechnische werkzaamheden.

Tesla Wall Connector

De aanhoudende groei in de verkoop van volledig elektrische auto’s resulteert in een groeiende vraag naar oplaadstations.

ITB totaalinstallateur

De totaalinstallateur in Groningen en omstreken

We beschikken over een enthousiast team van goed opgeleide vakmensen in een compacte organisatie. Juist de beperkte omvang van ons bedrijf geeft u als klant zekerheid dat u altijd een aanspreekpunt heeft.

Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek indien u op zoek bent naar een deskundige en flexibele partij voor uw installatiewerk betreffende nieuwbouw, renovatie, service en onderhoud.

Vakgebieden

Technische dienstverlening

Technische dienstverlening vereist een hoge standaard, vandaar dat wij ons continue bezig houden met het onderhouden en door ontwikkelen van onze vakgebieden.

Installatietechniek ITB beschikt over een team met goed opgeleide vakmensen in de elektro techniek en gas-en water technische installaties . Onze compacte organisatie is voorzien van allerlei verschillende disciplines, wij hebben onder andere volwaardige elektriciens en loodgieters. Wij zijn groot geworden in de E &-W techniek echter is installatietechniek zoveel meer geworden de laatste jaren.

over ons

Missie & Visie

Installatietechniek ITB zorgt ervoor dat onze klanten te alle tijden ontzorgt worden betreft installatietechnische dienstverlening. Wij doen dit aan de hand van een persoonlijke aanpak en goed overleg met onze opdrachtgevers. Met onze jonge organisatie streven wij na om een installatie te realiseren welke voorzien is van alle moderne technieken en bovendien future-proof is.

‘’Klaar maken, dan kun je het vergeten’’ HB 

Contact opnemen

Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek indien u op zoek bent naar een deskundige en flexibele partij voor uw installatiewerk betreffende nieuwbouw, renovatie, service en onderhoud.

info@itb-installatie.nl

050- 318 61 00

Neutronstraat 3B, Groningen

Ma-vrij: 9.00 - 17.00