Installatietechniek

 

Installatietechniek is een technische discipline die niet meer weg te denken is uit onze huidige samenleving. Bij ITB houden ons voornamelijk bezig met het ontwerpen van installaties, zowel op E als W niveau. Onze kracht ligt in de woning en utiliteit bouw, hier hebben wij de laatste 10 jaar veel ervaring in opgedaan en veel goede referenties en relaties aan over gehouden.

installatietechniek

Elektrotechniek (E)

Electrotechniek is een technische discipline die zich bezig houdt met toepassing van elektriciteit. Wij hebben ervaren vakmannen op het gebied van elektrotechniek. Onze elektromonteurs zijn gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en repareren van verschillende soorten elektrotechnische installaties, dit kunnen o.a. data-, brandmelder- en lichtinstallaties zijn.

  installatietechniek

   

  Werktuigbouw (W)

   

  De taken van een installatiemonteur zijn zeer uiteenlopend, echter is voor ons geen brug te ver. Onze W-monteurs zijn ervaren met alle verschillende disciplines binnen de W-tak. Wij kunnen onder andere de verwarming aanleggen in u woning of bedrijfspand. Ook zijn onze monteurs capabel in het leggen van waterleidingen in de woning en utiliteitsbouw, voorheen gebeurde dit voornamelijk met koperleidingen echter worden deze steeds vaker vervangen door het duurzame PVC.

  Los van onze wateraansluiting is onze gasaansluiting nog steeds van belang. Alhoewel de gastoevoer steeds meer onder druk komt te staan neemt dit niet weg dat gasleidingen nog steeds gebruikt blijven worden. Onze monteurs zijn vakbekwaam en weten dat nauwkeurigheid betreft werken met gas een vereiste is.

  Ten derde zijn onze monteurs ook vakbekwaam in het aansluiten van sanitair, dit wordt vakkundig en netjes gedaan door ons, naast het aanleggen van sanitair kunnen wij helpen bij het aanleggen van vloerverwarming in de badkamer. Door deze skill-set zijn wij in staat een totale inrichting en afwerking uit te voeren in badkamers.

  Tot slot zijn wij ook begaan in dak en zinkwerk. Het plaatsen van dakgoten vereist nauwkeurigheid om zo lekkage te voorkomen. Ook zijn dakgoten veelal in het zicht waardoor een goede afwerking van groot belang is. En bovendien zorgt de klimaatverandering ervoor dat ons traditionele dak en zinkwerk lang niet meer voldoet aan de huidige weersomstandigheden.

  Contact opnemen

  Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek indien u op zoek bent naar een deskundige partij voor uw laadpaal oplossingen.

  Ma-vrij: 07:00 - 16:00

  info@itb-installatie.nl

  (050) 318 61 00

  Neutronstraat 3B, Groningen

  11 + 8 =