Over ons

Uiteraard werken er bij Installatiebedrijf ITB alleen maar leuke mensen, hieronder leest u meer.

wie we zijn

Team ITB

Hans

Hans

Eigenaar & Projectleider

Hans maakt met behulp van een moker, spanningszoeker en een vlechttang een complete installatie, voor deze man is werkelijk geen brug te ver. Los van het feit dat Hans een kundige man is die weet waar hij over praat is hij ook nog een ontzettend aardige gozer. 

Albert

Albert

Hoofdmonteur

Albert is meewerkend hoofdmonteur, samen met zijn boyband, welke veelal bestaat uit Lodewijk en stageloper Nick, kan hij elke uitdaging aan en is hij de man voor een geweldig eindproduct. Ooh ja, Albert woont in Friesland, daar kan hij ook niets aan doen;-).

Tandi

Tandi

Hoofdmonteur (E)

Tandi weet hoe het werkt, jarenlange ervaring in de utiliteit, renovatie en woningbouw zorgen ervoor dat hij van alle markten thuis is.

Maico

Maico

Monteur (E)

Maico is de jongste telg in de ITB familie, ook hij is hard op weg een geweldige allround monteur te worden.

Stan

Stan

Service & koelmonteur (W)

Stan houdt zich dagelijks bezig met service & onderhoud. Ook heeft hij zijn STEK diploma en is eindverantwoordelijk voor alle koeltechnische werkzaamheden.  Een echte allrounder, die niet voor een uitdaging terugdeinst.

Emar

Emar

Werkvoorbereider in spe

Emar is onze man op kantoor. Verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en service & onderhoud. Een bulldozer is er niets bij, deze man weet van aanpakken.

Stefan

Stefan

Hoofdmonteur (W + E)

Stefan is sinds dag 1 betrokken bij ITB , regelt meerdere projecten tegelijk en wordt door onze opdrachtgevers als zeer vakkundig omschreven. 

Wouter

Wouter

Monteur en koelmonteur (W)

Wouter boem boem, hij heeft een hoger werktempo dan Usain Bolt op de 100 meter sprint. Bovendien is hij geen beschermkleding nodig aangezien zijn borstkas hem standaard al bescherming biedt. Voor airco klussen  en elektra werkzaamheden kan u op Wouter rekenen.

Contact opnemen

Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek indien u op zoek bent naar een deskundige n flexibele partij voor uw installatiewerk betreffende nieuwbouw, renovatie, service en onderhoud.

Ma-vrij: 7.00 - 17.00

info@itb-installatie.nl

050-318 61 00

Neutronstraat 3B, Groningen